ONZE DIENSTEN

NLS Recording Studio is een geweldige plek om aan je project te werken. Eigenaar Niels Verhoek is naast creatieve producer ook mix-engineer, muzikant en componist / schrijver. Bij ons kun je terecht voor opname, productie en mixage maar ook voor audio nabewerking en podcasts

Iets specifiek nodig? Neem contact met ons op

Songwriting / Composing

NLS Recording Studio is een geweldige plek om aan je songs te werken. In ontspannen en rustige sfeer kun samen met producer Niels Verhoek en team werken aan jouw ideeën. 

Wij schrijven voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, artiesten, internationale (dance) acts, corporate en commercials. 

Met ons team van muzikanten kunnen wij jouw idee of verhaal naar een hoger niveau tillen. 

Pre-productie

Tijdens een pre-productie of demo productie bereiden we de songs voor. We leggen arrangementen vast, we bepalen toonsoorten, tempi en songstructuren zodat dit vast ligt en we niet tijdens het opname proces tegen problemen aanlopen.

We maken een demotrack, zodat er makkelijk partijen uit de mix kunnen laten voor andere bandleden deze kunnen doornemen. Hierdoor kan iedereen zich optimaal voorbereiden. Hiermee bespaar je een tijd en discussies tijden de opname dag(en)en. 

Recording

Met een brede muzieksmaak en met ervaring in elk genre nemen we vrijwel alles op. Van dance, pop, rock ,indie, jazz ensembles, klassiek, singer/songwriter & filmmuziek. Met onze prachtige collectie van Gonzo Audio Microfoons gaan we voor elk detail.  

Wij nemen de tijd voor jouw klus, zorgen voor de juiste sfeer tijdens het opname proces. 

Mixing

Of het nu Pop, Rock, Jazz, Folk, Klassiek, of Dance track zijn wij mixen het!  SSL Hard- & software, Slate Digital plugins, en mooie buizen compressie. 

Hybride mixing, met oor voor detail!

Productie

Of je nu een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of nog niet helemaal, wij zijn er om het uit te werken. Weten hoe het is om een andere kant van de kabel te zitten. Ons doel is in een fijne creatieve omgeving te werken aan jouw ideeën.

Zijn er (extra) muzikanten nodig voor een productie dan verzorgen wij dat graag, van gitaristen, percussie of strijkorkesten, wij hebben de contacten!

Podcasting

Wij produceren podcast vanuit onze studio voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ook mixen en produceren wij podcasts die extern zijn opgenomen. 

Vormgeving nodig? Of alleen technische ondersteuning?

Lees over onze podcast producties

Voice-over

De NLS Recording Studio is zeer geschikt voor voice-over opnames, met een zeer ervaring stem regisseur. Een fijne spreekcel uitgerust met Vicoustic en custom akoustiek en natuurlijk onze prachtige Gonzo Audio microfoons.


Audionabewerking

Het essentieel onderdeel van elke (AV) productie is audio nabewerking. Het in balans brengen van de verschillende elementen (dialogen, geluiden, geluidssferen, muziek, sound effects en voice-over).

Door een juiste balans wordt de verstaanbaarheid van de dialogen verbeterd, zorgen we voor naadloze overgangen, repareren we  beschadigd geluid (oversturingen) en worden storende geluiden (ruis, brom, tikken of gekraak) verwijderd

Of dubben we audio en zorgen we voor juiste Foley als reparatie geen optie is.

Uiteraard wordt alles volgens EBU 128 geleverd aan de broadcast partners.

Materiaal doorsturen? Bekijk onze aanlever specificaties