PODCAST PRODUCTIES

Ongeveer 6,3 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder (44 procent) luisteren wel eens naar een podcast. Wil je professioneel een podcast opnemen met de juiste apparatuur, editing en begeleiding dan ben je bij NLS Recording Studio in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij nemen en produceren podcasts voor de NPO, NRC, AVROTROS, de Kunstenbond, ERDEE Media en vele anderen.

Ben jij op zoek naar een podcast studio waar je ontspannen aan hoge kwaliteit podcasts kan werken, maak dan een afspraak. Stuur ons een e-mail of een whatsapp

KWALITEIT

Bij NLS Recording Stduio is kwaliteit vanzelfsprekend. Een podcast mag ontspannen klinken maar het moet natuurlijk niet klinken alsof het in de badkamer is opgenomen. Een luisteraar haakt echt af bij een slecht klinkende podcast.

Een podcast informeert of neemt je mee in een nieuwe wereld. Een juiste timing, vormgeving en een prettig tempo. 

Samen halen we hierdoor het maximale uit je podcast!

WAT BIEDEN WIE

Het start zoals altijd met een idee. Ook hierin kunnen wij meedenken. Leuke invalshoeken of meedenken over de juiste gasten of de flow van de podcast en natuurlijk het script.

Wij zorgen (en ontzorgen) alle techniek, zorgen voor de editing vormgeving en muziek. AL EEN IDEE?

Heb je een tof idee voor een podcast? Of kan je hulp gebruiken bij het ontwikkelen van je concept? Wij denken we altijd graag met je mee.

Of het nou gaat om een het prilste begin of het compleet het uitwerken van een plan of script, of het verzorgen van de montage of het verspreiden van je podcast: alles kan en alles mag.

De Laatste Dagen Van... is een podcast van NPO Radio 5 en AVROTROS.​

Gemaakt door Wibo Dijksma, Anne Hurenkamp en Michiel Tjepkema, met medewerking van diverse experts.

Deze podcast was genomineerd voor de Gouden Podcast & Pop Media Prijs 2021 & 2022!

Intresse?

Intresse? Maak een afspraak voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken?

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen of eisen aan je podcast, een lunch bij een lange sessie of een borrel? Geef het aan ons door en wij maken het graag voor elkaar. 

Inmiddels nemen wij al twee jaar onze podcast van Capo tot CEO op bij NLS Recording Studio. Niels weet in zijn studio kwaliteit, professionaliteit en een prettige sfeer goed te combineren. Hierdoor is het opnemen van de podcast altijd gezellig, kunnen we gasten uitnodigen en ontvangen wij tips die we gelijk kunnen toepassen in de podcast. Ook ontvangen wij altijd snel de opnames en kunnen we eventueel aanpassingen doorgeven die ook weer snel worden verwerkt. Niels rekent een nette prijs voor een hoge kwaliteit en ik ben blij dat we niet zelf aan de slag hoeven met het aanschaffen van materiaal en tijd hoeven te besteden aan de geluidskwaliteit en het in elkaar zetten van onze podcast. Wij laten dat graag over aan Niels de expert.

Janine Zoer

Arche People