PODCAST PRODUCTIES

Ongeveer 6,3 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder (44 procent) luisteren wel eens naar een podcast. Wil je professioneel een podcast opnemen met de juiste apparatuur, editing en begeleiding dan ben je bij NLS Recording Studio in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij nemen en produceren podcasts voor de NPO, NRC, AVRO TROS, de Kunstenbond, ERDEE Media en vele anderen.

Ben jij op zoek naar een podcast studio waar je ontspannen aan hoge kwaliteit podcasts kan werken, maak dan een afspraak. Stuur ons een e-mail of een whatsapp

KWALITEIT

Een podcast mag ontspannen klinken maar het moet natuurlijk niet klinken alsof het in de badkamer is opgenomen. Een luisteraar haakt echt af. 

Wij werken met Aston Origin & Shure SM7B microfoons, monitoring en indien gewenst in een aparte spreek cel of juist in een huiselijke sfeer. Alle microfoons gaan door high-end pre-amps om te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Samen halen we hierdoor het maximale uit je podcast!

WAT BIEDEN WIE

Alle opnamen vinden plaats in onze studio in Apeldoorn. Wij beschikken over meerdere aparte opname ruimtes waarbij er in een stilte en in alle ontspanning opgenomen kan worden, maar op locatie kan natuurijk ook. 

Ook kan er via VST Connect, FaceTime, Zoom of Teams worden ingebeld voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn in de studio.

 

VORMGEVING & TECHNIEK

Naast het daadwerkelijk spreken is vormgeving en techniek minstens zo belangrijk. Wij maken intro’s promo’s en vormgeving op maat passend bij jouw wensen en eisen en het doel van de Podcast. 

Zijn er instants nodig voor je podcasts, of video verbindingen, wij verzorgen het graag voor je!

REDACTIE NODIG?

Een podcast is niet een project wat je er even bij doet. Ons team helpt je graag bij de reactie werkzaamheden!

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen of eisen aan je podcast, een lunch bij een lange sessie of een borrel? Geef het aan ons door en wij maken het graag voor elkaar. 

PODCAST PRODUCTIES

DE LAATSTE DAGEN VAN.... (AVRO TROS NPO RADIO 5)

Het tweede seizoen van De Laatste Dagen Van… draait om één van de meest iconische zangers uit de popmuziek: Freddie Mercury. Op 24 november 1991 bezwijkt hij aan die vreselijke en slopende tijdbom, AIDS.

Wie was de persoon achter die flamboyante frontman? Hoe zagen zijn laatste dagen eruit? En waarom is de muziek van Queen toch zo ónverwoestbaar?

De Laatste Dagen Van… Freddie Mercury is een podcast van NPO Radio 5 en AVROTROS, gemaakt door Wibo Dijksma, Anne Hurenkamp en Michiel Tjepkema, met medewerking van Queen-expert Edger Hamer. Te beluisteren vanaf 17 november 2021 via je favoriete podcast app.

Deze podcast was genomineerd voor de Gouden Podcast & Pop Media Prijs 2021!

Het derde seizoen van De Laatste Dagen Van… draait om… dit maken we binnenkort bekend

Intresse?

Intresse? Maak een afspraak voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken?

Inmiddels nemen wij al twee jaar onze podcast van Capo tot CEO op bij NLS Recording Studio. Niels weet in zijn studio kwaliteit, professionaliteit en een prettige sfeer goed te combineren. Hierdoor is het opnemen van de podcast altijd gezellig, kunnen we gasten uitnodigen en ontvangen wij tips die we gelijk kunnen toepassen in de podcast. Ook ontvangen wij altijd snel de opnames en kunnen we eventueel aanpassingen doorgeven die ook weer snel worden verwerkt. Niels rekent een nette prijs voor een hoge kwaliteit en ik ben blij dat we niet zelf aan de slag hoeven met het aanschaffen van materiaal en tijd hoeven te besteden aan de geluidskwaliteit en het in elkaar zetten van onze podcast. Wij laten dat graag over aan Niels de expert.

Janine Zoer

Arche People