PODCAST PRODUCTIE

Maar liefst 5 miljoen Nederlanders beluisteren weleens een podcast! Wil je professioneel een podcast opnemen met de juiste apparatuur, editing en begeleiding dan ben je bij NLS Recording Studio in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij nemen produceren podcasts voor NPO AVROP TROS, Kunstenbond, het RD en vele anderen

KWALITEIT

Een podcast mag ontspannen klinken maar het moet natuurlijk niet klinken alsof het in de badkamer is opgenomen. Een luisteraar haakt echt af. Wij werken met Aston Origin & Shure SM7B microfoons, monitoring en indien gewenst in een aparte spreek cel of juist in een huiselijke sfeer. Alle microfoons gaan door high-end preamps om te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor haal je het meeste uit je podcast!

WAT BIEDEN WIE

Alle opnamen vinden plaats in onze studio in Apeldoorn. Wij beschikken over meerdere aparte opname ruimtes waarbij er in een stilte en in alle ontspanning opgenomen kan worden. In onze spreekcel hebben wij een podcast set-up waarbij er met 1 tot 2 mensen gewerkt kan worden aan de podcast, of in onze live room als de groep groter is. Indien gewenst kunnen we 20 sprekers kwijt!

Ook kan er via FaceTime worden ingebeld voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, of via VST Connect. 

 

TECHNIEK

We verzorgen naast de Podcast productie ook alle mixage, muziek en promo’s indien gewenst. Natuurlijk voorzien van alle Instarts, intro’s etc.

VORMGEVING

Naast het daadwerkelijk spreken is vormgeving minstens zo belangrijk. Wij maken intro’s promo’s en vormgeving op maat. Passend bij jouw wensen en eisen en het doel van de Podcast.

LANGE SESSIES

Het is intensief om lang te werken aan een podcast. In onze ontspanning ruimte kun je tussen de sessies even terug trekken. 

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen of eisen aan je podcast, een lunch bij een lange sessie of een borrel? Geef het aan ons door en wij maken het graag voor elkaar. 

PODCAST PRODUCTIES

DE LAATSTE DAGEN VAN.... op NPO RADIO 5

Het tweede seizoen van De Laatste Dagen Van… draait om één van de meest iconische zangers uit de popmuziek: Freddie Mercury. Op 24 november 1991 bezwijkt hij aan die vreselijke en slopende tijdbom, AIDS. Wie was de persoon achter die flamboyante frontman? Hoe zagen zijn laatste dagen eruit? En waarom is de muziek van Queen toch zo ónverwoestbaar? De Laatste Dagen Van… Freddie Mercury is een podcast van NPO Radio 5 en AVROTROS, gemaakt door Wibo Dijksma, Anne Hurenkamp en Michiel Tjepkema, met medewerking van Queen-expert Edger Hamer. Te beluisteren vanaf 17 november 2021 via je favoriete podcast app.

Intresse?

Intresse? Maak een afspraak voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken?