STUDIO GIFT CARD

Verras iemand met het leukste cadeau voor de muzikant. De Studio Gift Card. Verkrijgbaar vanaf 2 uur. Maar kan natuurlijk indien gewenst langer!

VOOR WIE

De Gift Card is bij uitstek geschikt voor serieuzere  (semi) professioneel performer. Geef iemand je mogelijkheid om eens echt goede opnames te maken met een U47? Of wil je iemands track eens onder handen laten nemen door onze engineer? Wij maken er graag een mooi moment van in de studio. 

HOE WERKT HET

Je stuurt ons een mail met hoeveel studiotijd je wilt geven. 

Houdt hierbij rekening dat je naast je naast je performance ook tijd kwijt bent met het zoeken naar een juiste setting voor je performance. En dat  je bijvoorbeeld geen 10 nummers in 2 uur kan inzingen of kan mixen

KOSTEN

Elk cadeau is persoonlijk dus ik denk graag mee in het budget en tijd. 

Studio tijd iis inclusief alle productionele zaken die nodig zijn voor het eindresultaat. Na betaling krijg je een voucher welke de krijger kan gebruiken om de tijd te boeken

Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk!

Neem contact op met ons om het perfecte cadeau samen te stellen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kun je doen in x uur studiotijd?”

Dit hangt van veel factoren af zoals; wat wil je opnemen of mixen, en hoe complex is het nummer. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het toevoegen van adlibs en backing vocals. Vergeet ook de productionele kant niet zoals toonhoogte corrigeren en mixage.

Samen met jou kijken we graag naar jouw wensen en eisen

Als ik wat wil laten mixen wat moet ik dan meenemen?

Wij werken met Cubase Pro 12, Logic Pro X en Ableton Suite 10 & 11. Zorg dat je alle tracks los hebt. Of dat je project is “bevroren” zodat we geen last hebben van eventueel missende plugins.
Werk je in een ander DAW neem dan alle tracks als losse WAV files mee.