VOICE-OVERS

NLS Recording Studio is al jaren de plek voor voice-over opnames. Met onze uitgebreide collectie microfoons, fijne akoestiek en een prettige sfeer ben je bij ons het juiste adres voor jouw Voice-over!

 Niels Verhoek is een zeer ervaren voice-over regisseur en werkt met veel verschillende stemmen- en reclamebureau’s voor de meest uit eenlopende opdracht gevers. 

DESIREE POST

Een vrolijke stem, helder en energiek. Ze neemt je mee in élk verhaal. Kort of lang, met of zonder beeld. Een stem die vertelt wat je niet altijd kunt zien, maar wat je wel moet voelen.

LILIAN TIMMER

Lilian Timmer

AERNOUT PLEKET

Presentator, acteur en voiceover Aernout Pleket leent zijn stem en creativiteit al jaren aan commercials en radio- en tv-programma’s. Landelijk en regionaal is hij een ervaren presentator. Hij presenteert radio- en tv-programma’s voor Omroep Flevoland en Omroep Gelderland.

CHRIS SCHWENCKE

Een warme, betrouwbare stem is een waardevol instrument. Je kunt er een boodschap mee overbrengen. En er het verschil mee maken tussen een goed verhaal en een goed verhaal dat ook echt binnenkomt. Hij is specialiseerd in opdrachtgevers met een autoriteitspositie zoals: bedrijven die succesvol zijn in hun markt, overheidsinstellingen, zorginstellingen, banken, automobielbedrijven, E-learning producenten.

RAYMOND LORIÉ

Al ruim vijfentwintig jaar laat Raymond Lorié zwijgende letters spreken.
Goed bij stem zijn betekent bij hem correct Nederlands, duidelijke articulatie, goede intonatie, timing, aanvoelen, inleven en improviseren.
Warm, zakelijk en enthousiast zijn daarbij de ingrediënten.